Travestie

Mijn vader liep altijd in een pak, met stropdas, maar droeg ook graag vrouwenkleren, op feestjes en partijen, met zijn feestneus op, viool en oom Gerrit op de banjo. Hij kookte graag en zorgde altijd voor de hapjes bij de borrel, was beroemd vanwege zijn lekkere slaatjes en droomde van een cateringbedrijf. Verder was hij zeer onhandig, wel goed in formulieren invullen, wat ie graag deed in ruil voor klussen. We hebben daar nooit een probleem van gemaakt, maar ik weet wel dat het een beetje raar werd gevonden. Ik mag daarentegen als vrouw wel in mannenkleding lopen, het voorrecht van de vrouw.

Eén reactie op “Travestie

  1. Tijd dat daar verandering in komt. Dat vrouwen alles mogen wat kleding betreft en mannen niet. Mannen mogen ook alles. Poeh, dat wordt spannend.
    Machtig dat je vader die vrijheid wat nam. Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *