Jagger

Drie weken na Erwin is Jagger overleden, op bijna 15 jarige leeftijd. Deze schitterende kater van Tronny lag vaak bij ons beneden in de tuin, heel tevreden, met zijn buikje in de zon. Een jaar geleden is Bowie op zeer hoge leeftijd overleden, ook een pop-icoon die graag op zijn rug lag, boven-op het witte kozijn van de poort naar het steegje. Ik denk dat ze nu samen zijn, een Pop-duo!

Zie Het Bevers Trio

Zie Bevers

3 reacties op “Jagger

  1. Jack on his back: TCB (Taking Care of Business). Maar op de eerste plaats was hij een Gladiator, een Garden Gardian: You Shall Not Pass!!! Zijn ‘gebied’ besloeg meerdere tuinen in de Spijkerstraat. Dag grote mooie dikke kater….love you much
    ✨???✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *